Samen met Kinderopvang De Company vormt OBS Kolmenscate het Kindcentrum Kolmenscate. Er is nauw contact tussen de medewerkers van het peuterspelen en de leerkrachten van de onderbouw waardoor de overgang van peuterspelen naar groep 1 vloeiend verloopt. Voor leerlingen die gebruik maken van de BSO betekent deze samenwerking dat ze ook gebruik kunnen maken van de speelmogelijkheden die de school heeft.

Kinderopvang De Company

De Company is een organisatie die meedenkt, meehelpt en diensten biedt aan alle inwoners van Deventer. Wij ondernemen activiteiten op het gebied van kinderopvang en buitenschoolse opvang. De bso is bedoeld voor kinderen uit alle groepen van de basisschool. De vorm waarin de opvang wordt gegoten is actief, inspirerend en betrokken. Er heerst in de bso een huiselijke sfeer. Dat is belangrijk want de kinderen moeten zich er wel thuis voelen. Daarnaast kan er ook lekker gewerkt worden, onder andere door de aanwezigheid van speel- en tekenmateriaal.
Opgeven voor onze bso kan via onze website:www.de-company.nl. Ook vindt u hier informatie over onze tarieven en over onze organisatie, Telefonisch zijn wij bereikbaar van 7.00 tot 19.00 uur op nummer 0570-517451. 


Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT