Leden van de Ouderraad

De Ouderraad bestaat dit jaar uit;
 
º Sandra Berenpas (voorzitter/penningmeester)  
º Sander Schol (secretaris)       
º Hugo Hoonhorst 
º Daphne van der Zande    
º Denise Hondman 
º Hanneke Eilander      
º Diane Pinkster
º Wouter Dijkhof
º Joyce Kemper

 
Teamleden;
Leonie van de Poel
Marieke Sijbrandij
 
Wat is het ontzettend fijn dat we dit jaar al zo’n mooie grote groep enthousiaste ouders bij elkaar hebben. Dat wil niet zeggen dat de OR geen nieuwe leden meer kan gebruiken. Ook wij zijn  werkende ouders en doen dit allemaal vrijwillig en in onze eigen tijd. 
 
Vele handen maken licht werk!  Je bent als OR lid nauw betrokken bij de school, je kunt meedoen en meepraten over de activiteiten. Je krijgt meer contact met andere ouders en het schoolteam. 
 
Meer OR leden betekent ook dat de activiteiten beter verdeeld kunnen worden waardoor we de activiteiten nog beter kunnen organiseren. Ook wordt het voor de OR leden makkelijker om met eigen kinderen deel te nemen aan een activiteit. Want uiteraard vind je het als lid van de Ouderraad ook fijn om eens met je eigen kind(eren) naar een activiteit te gaan.
 
Wie wil ons team vanaf volgend schooljaar komen versterken?  We zijn een hecht team. We regelen het samen, helpen elkaar waar mogelijk! Staan open voor èn leren van elkaar.  Het is gewoon leuk!
 
Lijkt jou dit ook wel wat? Laat het één van ons weten of neem contact op via ons mailadres; orkolmenscate@outlook.com . Je kunt ook altijd een keer aanschuiven tijdens één van onze vergaderingen. De vergaderdata staan op de website van school. 

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT