Leden van de Ouderraad

De Ouderraad bestaat dit jaar uit;

º Sandra Berenpas (voorzitter/penningmeester)  
º Hugo Hoonhorst (secretaris)       

º Sander Schol
º Nora Zoet    
º Hanneke Eilander      
º Diane Pinkster
º Leonie Wispels
º Joyce Kemper
º Nynke Smit Berendsen
º Alien Sieben

 
Teamleden;
Okke Nijburg
Erica Docter

Wat is het ontzettend fijn dat we ook dit jaar weer zo’n mooie grote groep enthousiaste ouders bij elkaar hebben. Dat wil niet zeggen dat de OR geen nieuwe leden meer kan gebruiken. Ook wij zijn werkende ouders en doen dit allemaal vrijwillig en in onze eigen tijd.  

Vele handen maken licht werk!  Je bent als OR lid nauw betrokken bij de school, je kunt meedoen en meepraten over de activiteiten. Je krijgt meer contact met andere ouders en het schoolteam. 

Meer OR leden betekent ook dat de activiteiten beter verdeeld kunnen worden waardoor we de activiteiten nog beter kunnen organiseren. Ook wordt het voor de OR leden makkelijker om met eigen kinderen deel te nemen aan een activiteit. Want uiteraard vind je het als lid van de Ouderraad ook fijn om eens met je eigen kind(eren) naar een activiteit te gaan.   Wie wil ons team komen versterken? We regelen het samen, helpen elkaar waar mogelijk! Staan open voor én leren van elkaar.  Het is gewoon leuk! Lijkt jou dit ook wel wat? Laat het één van ons weten of neem contact op via ons mailadres; orkolmenscate@outlook.com . Je kunt ook altijd een keer aanschuiven tijdens één van onze vergaderingen. De vergaderdata staan op de website van school. 

Vacature

Voor het schooljaar 2023/2024 zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Het bijhouden van de financiële stroming van de Ouderraad. Het vergt niet veel tijd als je het bijhoudt. Is er iemand die dit zou willen? Neem dan contact op met Sandra Berenpas (orkolmenscate@outlook.com)

   Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT