Groeikracht ontwikkelen in Kindcentrum Kolmenscate

Welkom bij Kindcentrum Kolmenscate! Wij zijn er voor kinderen van 2 tot 13 jaar die bij ons in een fijne sfeer alle ruimte krijgen om te groeien.

Peuters ontwikkelen zich bij ons spelenderwijs. Stap voor stap maken zij richting hun vierde jaar alvast kennis met de kleuters en onderbouwleerkrachten, waardoor de overgang naar groep 1 heel natuurlijk is.
Op school helpen wij kinderen hun groeikracht te ontdekken. Wie ben je, wat is je talent en hoe kun je dat laten groeien? Mag je leren op een manier die bij je past, dan wordt leren leuk!
Naast taal, rekenen en andere belangrijke vakken, besteden wij ook veel aandacht aan sociale vaardigheden, creatieve vakken, natuur, sport en techniek. Zo geven wij kinderen de brede basis mee die zij nodig hebben voor een volgende stap op weg naar hun toekomst.
Ook voor en na schooltijd voelen kinderen zich thuis in de vertrouwde omgeving van ons Kindcentrum. Zij kunnen de dag relaxed beginnen en afsluiten en kunnen ook na schooltijd hun talenten laten groeien.

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT