Groep 3A

                             

Welkom op de groepspagina van groep 3a, in deze groep werken 2 leerkrachten. Op maandag en dinsdag staat Sasja Veenstra voor deze groep en op woensdag, donderdag en vrijdag Wendy Hakze. Daarnaast hebben we gedeeltelijk op de ochtenden ondersteuning van Tonnie Groeneveld. 

De ochtenden in groep 3 bestaan meestal uit lezen, rekenen, spelling en schrijven. We zijn vaak samenwerkend aan het leren en bewegen er ook graag bij. In de middaguren is er ook tijd voor tekenen, muziek en handvaardigheid. Tijdens keuzetijd worden we uitgedaagd om verschillende opdrachten uit te proberen, te onderzoeken of creatief bezig te zijn. Voor iedereen is er wel een leuke activiteit en daarnaast is er ook ruimte voor eigen ideeën. Zo ontdekken we onze talenten. Af en toe zullen de kinderen ook met Engels aan de slag gaan.  

Onze leerspieren trainen we elke dag. Daarbij helpen octo, de olifant, de eekhoorn, de dolfijn en de aap ons! 

In groep 3 werken we met een portfolio. De kinderen mogen daar dingen in doen waar ze trots op zijn. U kunt hier ook terugvinden aan welke leerspier(en) ze werken/hebben gewerkt. 

Naast dit leren is er ook aandacht voor de sociaal-emotionele kant, een uitstapje, een workshop, het project met afsluiting enz. 

Maar het belangrijkste is dat we, de kinderen en de leerkrachten, samen zorgen voor een gezellige en een fijne sfeer en dat we veel mogen leren van en met elkaar. 

 

 

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT