Groep 8b

 

Welkom op de groepspagina van groep 8b. 

De leerkracht van deze groep is op Harry Talens. Hij werkt op: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op maandag staat Erica Docter voor de groep.
In groep 8 worden de kinderen voorbereid op het Voortgezet Onderwijs. Voor ieder kind wordt samen met ouders en kind een passende plek gezocht in het vervolgonderwijs. In groep 7 hebben de kinderen een voorlopig advies gekregen. In groep 8 werken we het eerste half jaar toe naar een eindadvies. In april/mei doen de kinderen de Route8-eindtoets om te controleren of dit advies het juiste was. Natuurlijk werken aan een eindmusical. In mei hebben we net als in groep 7 de sportdag. Groep 8 is de afsluiting voor de basisschool.

Natuurlijk doen we ook de “gewone” dingen als rekenen en taal. We werken wederom met keuzetijd; hierin leren we de kinderen hoe ze zelfstandig hun werk kunnen aanpakken; hoe ze zich kunnen verbeteren en hun eigen talenten kunnen ontwikkelen. 
Nieuw dit jaar is het werken met een schoolfolio. De kinderen kunnen hierin laten zien wat ze dit jaar leren en doen. Dingen waar ze trots op zijn kunnen ze toevoegen aan hun eigen pagina. 
Maar het belangrijkste is dat we, de kinderen en de leerkracht(en), samen zorgen voor een gezellige en fijne sfeer.

Kortom, uitdaging genoeg!

 

 

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl