Groep 8b

Welkom op de groepspagina van groep 8a

De leerkrachten van deze groep zijn Roy van Welsen en Harry Talens. Op maandag staat Roy voor de groep Harry werkt op: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. . In groep 8 worden de kinderen voorbereid op het Voortgezet Onderwijs. Voor ieder kind wordt samen met ouders en kind een passende plek gezocht in het vervolgonderwijs.

In groep 7 hebben de kinderen een voorlopig advies gekregen. In groep 8 werken we het eerste half jaar toe naar een eindadvies. In april/mei doen de kinderen de eindtoets om te controleren of dit advies het juiste was. Natuurlijk werken aan een eindmusical. In mei hebben we net als in groep 7 de sportdag. En natuurlijk niet te vergeten: Ons jaarlijkse schoolkamp op Ameland in de week na Pinksteren.

Natuurlijk doen we ook de “gewone” dingen als rekenen en taal. We werken wederom met keuzetijd; hierin leren we de kinderen hoe ze zelfstandig hun werk kunnen aanpakken; hoe ze zich kunnen verbeteren en hun eigen talenten kunnen ontwikkelen. Ook dit jaar werken we met een schoolfolio. De kinderen kunnen hierin laten zien wat ze dit jaar leren en doen. Dingen waar ze trots op zijn kunnen ze toevoegen aan hun eigen pagina. Maar het belangrijkste is dat we, de kinderen en de leerkracht(en), samen zorgen voor een gezellige en fijne sfeer.

Kortom, uitdaging genoeg!

 

 

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT