Groep 4A

In groep 4A geven juf Dianne en juf Marlous les. Juf Tonnie helpt ons ook elke dag met leren.

In de ochtend zijn we bezig met de basisvakken lezen, rekenen, spelling en taal. We zijn vaak samenwerkend aan het leren en bewegen er ook graag bij. Zo kun je ons zomaar vinden op het veld of het plein, waar we bezig zijn met de opdrachten. Onze leerspieren trainen we elke dag. Ze worden steeds sterker!

Natuurlijk is er ook tijd voor tekenen, muziek en handvaardigheid. Tijdens keuzetijd en Meervoudige Intelligentie worden we uitgedaagd om verschillende opdrachten uit te proberen, te onderzoeken of creatief bezig te zijn. Voor iedereen is er wel een leuke activiteit en daarnaast is er ook ruimte voor eigen ideeën. Zo ontdekken we onze talenten. In het portfolio bewaren we het hele jaar de werkjes waar we trots op zijn en andere gemaakte opdrachten. Iedereen krijgt in groep 4 de kans om dingen over zichzelf te vertellen en te laten zien met de Ikke-tas. Zo komen we steeds meer te weten over elkaar.

In oktober gaan we op ontdekkingsreis door het bos. We gaan het Sporenpad lopen. De natuurouders kunnen veel vertellen over paddenstoelen, schimmels en planten. Het hele schooljaar werken we samen aan een gezellige en goede sfeer in de klas, waar iedereen zich veilig voelt. Dan kan iedereen zijn/haar talenten laten groeien en ook de leerspieren ontwikkelen. Natuurlijk helpen octo, de olifant, de eekhoorn, de dolfijn en de aap ons daarbij!

Het gaat een gezellig en leerzaam jaar worden.

 

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT