Groep 1-2 a

Voorbeeld van afbeelding

Welkom op de groepspagina van groep 1/2 A.

 

Op de maandag, donderdag en vrijdag staat juf Christien Duinkerken voor de groep en op dinsdag en donderdag juf Karin Terwel.

Bij de kleuters werken we thematisch. We hebben een aantal vaste thema’s en een aantal zullen we samen met de kinderen bedenken. Er zijn verschillende hoeken in de klas en in het middenlokaal, die aansluiten bij het thema dat op dat moment aan de orde is. De materialen in de hoeken sluiten dan ook aan bij het desbetreffende thema. In het middenlokaal spelen beide groepen 1 /2 , zo werken we groep overstijgend. Buiten het werken en spelen in de hoeken doen we ook nog andere activiteiten, zoals muziek, kringactiviteiten, drama, werkjes in de klas en gymmen (dinsdag en donderdag). Zo werken we samen aan de verschillende leerspieren . We vinden het erg belangrijk dat de kinderen zelfstandig zijn en hier besteden we veel aandacht aan. Verder hebben we ook een aantal gezamenlijke activiteiten die we samen met de andere groepen doen, zoals project, viering van feesten, opening en afsluiting schooljaar.

Dit jaar loopt het een beetje anders vanwege Corona. Daarvan zullen we u steeds op de hoogte houden. We maken er samen een gezellig jaar van!

 

Groeten,

Karin Terwel en Christien Duinkerken

  

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT