Sam&zaza

Welkom!
Sam&zaza is met een BSO gevestigd in Colmschate-Zuid in Deventer. Sam&zaza is genoemd naar de kakkerlak uit het boek Pluk van Petteflet van Annie M.G. Schmidt.

Locatie
Sam&zaza is gevestigd op een rustige en groene plek aan de Banekaterveld 32 voor kinderen van de Kolmenscate school. Sam&zaza heeft een grote afgesloten tuin. Daarin vermaken de kinderen zich prima in de zandbak, op de klimtoestellen en op de glijbaan. Sam&zaza is kleinschalig en bovendien vrolijk en kleurrijk ingericht.

De BSO heeft twee groepen.

Openingstijden
De openingstijden van de BSO sluiten aan op de eind tijden van de school. Uw kind kan op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag tot 18.30 bij ons terecht. In de schoolvakanties wordt op verschillende locaties opvang geboden, kijk hiervoor in het totaaloverzicht vakantieopvang. Meer informatie over de openingstijden van de BSO leest u hier. 

Pedagogische doelen
Iedere locatie werkt met specifieke pedagogische doelen die passen bij de locatie en de doelgroep, uiteraard gebaseerd op ons pedagogisch beleid.

Medewerkers
Op Sam&zaza werken we met een vast team pedagogisch medewerkers. Onze medewerkers zorgen voor een veilige, vertrouwde en gezellig omgeving. 

Interesse?
Is Sam&zaza iets voor u en uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op.

Team Sam&zaza
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl