SPORTEN BIJ ONS OP SCHOOL

Natuurlijk heb je elke week twee keer een gymles, volgens de methode “bewegen samen regelen”. Op dit moment zijn we aan het onderzoeken of er gewerkt kan worden met vernieuwende materialen. Naast de reguliere gymlessen zijn er ook nog een aantal andere sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen. Zo is er elk jaar het Deventer schoolvoetbaltoernooi. Verder kun je meedoen aan een tafeltennistoernooi, korfbaltoernooi, dammen en schaken. Ook nemen wij om het jaar deel aan de actie van Plan: Schaatsen voor water.
De groepen 7 en 8 hebben -meestal in juni- een heerlijke sportdag waarop tegen andere basisscholen uit Deventer kleine competities worden gespeeld. Aan het eind van de dag is de grote estafetteloop: het winnende team neemt een prachtige wisselbeker mee naar school.
Tot slot hebben wij elk jaar vlak voor de herfstvakantie de 'herfstloop'. Onze meester Ben zorgt er in zijn gymlessen voor dat je goed voorbereid aan de start staat. Alle leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 doen mee. Je kunt dan kiezen om 1,5, 2, 2,5 of 3 km hard te lopen. Wie weet loop je wel een persoonlijk record!

 

“DEELNEMEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN!”

Laatste Nieuws

Openingsweek
Koningsspelen
Afsluiting project
Technobiel
Dode Hoek lessen

Uit het fotoboek

IMG_4492 IMG_4490
IMG_4491 IMG_4489