Anti pest-coördinator


Het is niet makkelijk om te bepalen wat pesten is; soms noemen kinderen het plagen of een grapje, of geintje. Als het voor jou niet meer leuk voelt en niet voelt als een geintje of het gebeurt heel vaak en je hebt er last van dan voelt het als pesten! Dat voelt niet fijn dus dan moet er iets aan gedaan worden. 

Als je het gevoel hebt dat je gepest wordt dan meld je dat bij je meester of juf. Het kan zijn dat je dat lastig vind, dus vertel je het eerst thuis. Je ouders kunnen dan bepalen of zij het nodig vinden dat jij (of zij) dat gaat(n) vertellen aan de leerkracht. De leerkracht zal dan samen met jou en de pester (s) in gesprek gaan om een einde te maken aan het gedrag van de pester(s). Jij zal misschien ook tips krijgen hoe je om kan gaan met dergelijk gedrag.
Als het om langdurig gedrag gaat of om meerdere kinderen of omdat je het liever met iemand anders van school wil bespreken en niet in de klas dan kan je altijd bij mij (Juf Janet) terecht. Ik ben vertrouwenspersoon en anti pestcoördinator! Samen gaan we bespreken wat de stappen zijn om te zorgen dat vervelend gedrag van anderen stopt en jij weer lekker in je vel zit en je veilig voelt op school.

Het allerbelangrijkste vinden wij dat jij je veilig voelt op school en met plezier naar school gaat! 
                                             

                                                                                        

Laatste Nieuws

Openingsweek
Koningsspelen
Afsluiting project
Technobiel
Dode Hoek lessen

Uit het fotoboek

IMG_4492 IMG_4490
IMG_4491 IMG_4489