Groep 8b


Welkom op de groepspagina van groep 8b. De leerkracht van deze groep is Barbara van de Visch. 
In groep 8 worden de kinderen voorbereid op het Voortgezet Onderwijs. Voor ieder kind wordt samen met ouders en kind een passende plek gezocht in het vervolgonderwijs. In groep 7 hebben de kinderen een voorlopig advies gekregen. In groep 8 werken we het eerste half jaar toe naar een eindadvies. In april/mei doen de kinderen de Route8-eindtoets om te controleren of dit advies het juiste was. Daarna maken we in het programma tijd vrij om te kunnen werken aan de musical. Dit is ook hard werken, maar op een hele andere manier. In mei hebben we net als in groep 7 de sportdag. Natuurlijk gaan we ook weer op kamp naar Ameland. Groep 8 is dus een jaar waarin de kinderen hun basisschoolperiode afsluiten. 
Natuurlijk doen we ook de “gewone” dingen als rekenen en taal. We werken wederom met keuzetijd; hierin leren we de kinderen hoe ze zelfstandig hun werk kunnen aanpakken; hoe ze zich kunnen verbeteren en hun eigen talenten kunnen ontwikkelen. 
Nieuw dit jaar is het werken met een schoolfolio. De kinderen kunnen hierin laten zien wat ze dit jaar leren en doen. Dingen waar ze trots op zijn kunnen ze toevoegen aan hun eigen pagina. 
Maar het belangrijkste is dat we, de kinderen en de leerkracht(en), samen zorgen voor een gezellige en fijne sfeer.

Kortom, uitdaging genoeg!

 

Laatste Nieuws

Koningsspelen
Afsluiting project
Technobiel
Dode Hoek lessen
Sportdag

Uit het fotoboek

IMG_1136 CAM01753
korfbal (30) IMG_4391