Groep 8A


Welkom op de groepspagina van groep 8a van de leerkrachten Dianne Evers , (maandag) en Harry Talens, (dinsdag t/m vrijdag)
In groep 8 leren de kinderen steeds meer hun eigen beslissingen te nemen en ze worden steeds meer verantwoordelijk voor hun eigen leren. Wij zullen ze hier zo goed mogelijk in begeleiden. 
We beginnen in de eerste weken al met “ambitiegesprekken”. We gaan in gesprek met kind en ouders en bekijken samen welke vorm van voortgezet onderwijs geschikt zal zijn. Ook bespreken we dan wat er nodig is om je ambitie te halen. 
De bekende vakken komen hier uiteraard weer aan de orde. Daarnaast doen we ook aan “keuzetijd”. Hier maken kinderen zelf keuzes waarmee ze aan de slag willen gaan. 
Huiswerk hebben ze ook. Eén maal per week rekenen en taal . En een werkstuk, en een spreekbeurt, en een boekpromotie. Kortom, van alles te doen. 
In januari/ februari bespreken we de definitieve verwijzing naar het voortgezet onderwijs. Voor 1 maart geven we de leerlingen op. 
De (verplichte) eindtoets wordt in mei/ juni afgenomen. Wij gebruiken de Route 8 eindtoets. 
In deze periode gaan we ook beginnen met het instuderen van de Musical. En uiteraard op schoolkamp. Traditioneel gaan we dan vier dagen naar Ameland. 

Met ons allen hopen we een heel fijn laatste basisschooljaar te hebben!!


Laatste Nieuws

Dode Hoek lessen
Sportdag
Avondvierdaagse
Deventer schoolvoetbal
Koningspelen

Uit het fotoboek

IMG_1115 IMG_0515
IMG_4390 IMG_1117