Groep 7A

Welkom op de groepspagina van groep 7a van de leerkrachten Saskia Ellenbroek (maandag t/m woensdag) en Monique Bergman (donderdag en vrijdag).

In groep 7 worden de kinderen steeds zelfstandiger. Wij willen ze hier zo goed mogelijk in begeleiden.

In groep 7 komen naast de gewone vakken een aantal nieuwe zaken aan de orde. De kinderen krijgen voor het eerst Engels, ze doen in april verkeersexamen (theorie en praktijk), de jongens en de meisjes krijgen als aparte groepen een weerbaarheidstraining en we hebben een sportdag. Natuurlijk gaan we ook weer op kamp op naar Markelo (drie dagen en 2 nachten) Elke week is er een creatieve les en een keer in de drie weken houden we een techniekmiddag.

Groep 7 is dus een jaar waarin de kinderen veel nieuws leren. Naast dit leren is er ook aandacht voor de sociaal-emotionele kant en natuurlijk zijn er uitstapjes, workshops tijdens de projectweken en doen we gezellige dingen in de klas. Voor rekenen en taal is er twee maal per week huiswerk. Ook een boekpromotie, spreekbeurt en een werkstuk komen dit schooljaar aan de orde.

Dit jaar werken we wederom met een werkuurtje; hierin leren we de kinderen hoe ze zelfstandig hun werk kunnen aanpakken; hoe ze zich kunnen verbeteren en hun eigen talenten kunnen ontwikkelen. Een echte uitdaging dus!


Laatste Nieuws

Sportdag
Avondvierdaagse
Deventer schoolvoetbal
Koningspelen
IJsselloop 2018

Uit het fotoboek

IMG-20150504-WA0038 herfstloop (18)
IMGP2371 foto 3.1