Groep 7A

 

Welkom op de groepspagina van groep 7a van de leerkrachten Erica Docter (maandag t/m woensdag) en Dianne Evers (donderdag en vrijdag).

In groep 7 worden de kinderen steeds zelfstandiger. Wij willen ze hier zo goed mogelijk in begeleiden.
In groep 7 komen naast de gewone vakken een aantal nieuwe zaken aan de orde. De kinderen krijgen studerend leren, voor het eerst Engels, ze doen in april verkeersexamen (theorie en praktijk), de jongens en de meisjes krijgen als aparte groepen een weerbaarheidstraining en we hebben een sportdag. Natuurlijk gaan we ook weer op kamp op naar Markelo (drie dagen en 2 nachten) Elke week is er een creatieve les en regelmatig is er een techniekles op woensdagochtend.

Groep 7 is dus een jaar waarin de kinderen veel nieuws leren. Naast dit leren is er ook aandacht voor de sociaal-emotionele kant en natuurlijk zijn er uitstapjes, workshops tijdens de projectweken en doen we gezellige dingen in de klas. Voor rekenen en taal is er huiswerk. Ook een boekpromotie, spreekbeurt en een werkstuk komen dit schooljaar aan de orde.

Dit jaar werken we wederom met keuzetijd; hierin leren we de kinderen hoe ze zelfstandig hun werk kunnen aanpakken; hoe ze zich kunnen verbeteren en hun eigen talenten kunnen ontwikkelen.

Maar het belangrijkste is dat we, de kinderen en de leerkrachten, samen zorgen voor een gezellige en een fijne sfeer. 

Kortom, uitdaging genoeg! 
Laatste Nieuws

Dode Hoek lessen
Sportdag
Avondvierdaagse
Deventer schoolvoetbal
Koningspelen

Uit het fotoboek

IMG_4424 IMG_4443
CAM01770 IMG_0512