Groep 6A

 

Welkom op de groepspagina van groep 6a. 

In deze groep werken 2 leerkrachten. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag  staat Netty Blasman voor deze groep en op vrijdag Ellen Koman.

De ochtenden in groep 6 bestaan meestal uit lezen, rekenen, spelling en taal. In de middaguren gaan we dan meer “de wereld in”. Bij geschiedenis, aardrijkskunde en natuur doen we dit m.b.v. de principes van de Meervoudige Intelligentie. De kinderen verdiepen zich in de thema’s op de manier die bij hun past. Dit doen ze door te kiezen uit de opdrachtkaarten die er zijn over dit thema. De thema s van aardrijkskunde en geschiedenis worden afgesloten met een toets die ze op school mogen leren. Over MI kunt u op deze website meer informatie vinden.

In groep 6 zijn er ook enkele technieklessen . Hierbij komen ouders de nodige ondersteuning geven. Verschillende technieken komen aan bod, te weten: zagen, timmeren, werken met elektriciteit, weven, armbandjes maken, enz. Natuurlijk zijn er nog meer vakken in groep 6, zoals handvaardigheid, tekenen en muzikale vorming.

In groep 6 krijgen de kinderen iets meer opdrachten voor thuis:

- topografie van Nederland
- boekpromotie
- spreekbeurt

 Kortom, genoeg te doen.

 

Laatste Nieuws

Sportdag
Avondvierdaagse
Deventer schoolvoetbal
Koningspelen
IJsselloop 2018

Uit het fotoboek

IMG_4443 IMG_4414
P1030187 1 (9)